Este sitio web utiliza 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestro servicio y analizar estadísticas de navegación. Al continuar navegando aceptas el uso que hacemos de las 'cookies'. Puedes cambiar la configuración en tu navegador siempre que lo desees. Aceptar
Home » Escola Bressol

Escola Bressol

 - La Mainada

El servei d'Escola Bressol té per objectiu ajudar a les famílies a conciliar els seus horaris laborals amb la seva vida familiar. Per tot això, podeu deixar els vostres infants a càrrec de persones altament qualificades que vetllaran pels vostres fills i els estimularan a partir d'un model pedagògic fonamentat en el joc.

Les nostres instal·lacions estan adaptades a les necessitats d'infants a partir de quatre mesos. Disposem d'una classe per cada tram d'edat, una per p0, una altra per p1 i una última per p2. Cadascuna d'elles està adaptada a les necessitats dels infants que hi assisteixen. 

 

 

Fes l'horari que et faci falta, nosaltres ens adaptem!

 

 

 

Mesures d'atenció a la divesitat i a infants amb necessitats educatives especials

A La Mainada comptem amb un programa específic per aquells infants amb necessitats específiques. Tenim un departament propi amb logopeda, psicopedagoga i psicòloga.

En el document que us presentem a continuació podreu trobar aquestes mesures.

 

ACTIVITATS EN LLENGUA ANGLESA

ACTIVITATS EN LLENGUA ANGLESA - La Mainada

Aquesta escola ha implantat la introducció de la llengua anglesa en les seves programacions i a diari, de la mateixa manera que aprenem català i castellà alhora, és a dir, a partir del contacte simultani amb dues llengües. La mestra referent dirigirà les activitats tant en una llengua com en l'altra. Els nostres petits/es tenen la oportunitat de tenir el primer contacte amb una altra llengua de forma divertida i didàctica.

Sabeu que l'aprenentatge de diferents llengües en edats primerenques estimula el desenvolupament auditiu? Això ho fem per preparar i facilitar l'aprenentatge d'altres llengües en cursos posteriors. Qüestió molt important en els nostres dies.

 * A partir d'un any.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES - La Mainada
  • Estimulació de la intel·ligència a través del joc
  • Aprèn a parlar tot jugant
  • Piscina
  • Taller d'horta
  • Celebracions de les festes tradicionals
  • Taller de panellets, mona, galetes...

JA HAN COMENÇAT LES INSCRIPCIONS PEL CURS 2019-2020

Si vols formalitzar la pre-inscripció del teu fill/a a la nostra escola només cal que omplis el formulari adjunt i ens truquis o ens enviïs un correu electrònic per confirmar la plaça.

CALENDARI ESCOLAR 2019-2020

CALENDARI ESCOLAR 2019-2020 - La Mainada

Aquí us pengem el nostre calendari escolar pel nou curs. Com podeu veure, comencem la primera setmana de Setembre i acabem el 31 de Juliol non stop ;) Durant els 11 mesos de curs oferim Escola Bressol en horari de 7:45h a 19h. Tot ajustat a les teves necessitats !

La Mainada